Home

Adje Hef Crooks

Hef Ft. Adje & Crooks - Familie Boven Zaken - [HD] - YouTub

Hef, Crooks, Adje - Speel skeer (101Barz Esko megasessie

Crooks: Hoogvliets Finest. VPRO. 7 maart 2021. De Rotterdamse rapper Crooks is het getalenteerde broertje van rappers Hef en Adje en timmert al tien jaar aan de weg. Toch heeft hij het nog nooit echt gemaakt. In 'Crooks: Hoogvliets Finest' wil hij zich heruitvinden via een nieuwe EP Hef, Adje en Crooks stonden achter het idee van een eenmalige reunie bij Hiphop Vandaag: De Opmars van het nieuwe regime. Familie Boven Zaken is een samenvatting van de mindstate die de broers ook na hun 'break up' hielden. Op initiatief van Woei & Puna.nl is er nu ook een videoclip geschoten van 'Familie Boven Zaken' [Songteskt van Megasessie - Beats by Esko ft. Josylvio, Hef, Crooks, Lauwtje, Rafello, Keizer, Kevin, Jonna Fraser, Adje, Mani & Sevn Alias] Track 1: [Verse 1: Sevn Alias] Sinds de aula ben ik. Hef, artiestennaam van Julliard Frans (Rotterdam, 18 maart 1987), is een Nederlandse rapper.In 2009 en 2010 won hij drie State Awards, waaronder in de categorie Beste artiest.Zijn werk bereikte de hitlijsten in Nederland en Vlaanderen. Enkele nummers werden op YouTube meer dan een miljoen maal bekeken. Daarnaast was hij in een bijrol en als artiest te zien in enkele films en in 2010 in de.

Adje in Real Talk over opgroeien in de Bijlmer en zijn

Tijdens deze crisis hebben we ook oude sessies op dinsdag en dit is een klassieker! Jullie hadden natuurlijk massaal gestemd op deze broers afgelopen donderd.. Lyrics for Gangsta by Adje, MocroManiac, Hef & Crooks. Adjedonnie bitch Sloddervosgang Ikkebenquickathan Ik laat niemand me vertellen wat ik rap.. Gangsta Lyrics: Sloddervosgang, sloddervosgang / Sloddervosgang, sloddervosgang / Sloddervosgang, sloddervosgang / Sloddervosgang, sloddervosgang / Nee dit komt niet uit LA / Nee dit komt ui Keiharde 101 barz sessie Zeg Crooks als ze vragen wie de next is, volgt Hef op Huiswerk met Adje, die ook weer delivered. Een aangename verrassing zijn Safi & Spreej, die Freddy & Bundy aanvullen op Vier. De Vlaamse helden brengen kwaliteit zoals je van ze gewend bent: Dig wat ge doet, no diggity-doo

Hef over zijn broertje: Wat Adje en ik hebben, heeft

Begin 2016 werkte Crooks mee aan twee singles die de Tip 30 bereikten, en in 2016 kwam hij met Kevin met Wazig die de Top 100 schampte. Hij is een broer van Julliard (Hef) en een halfbroer van Julmar Simons (Adje). Met hen ging hij in 2008 naar de studio van 101Barz,. Op zijn debuutalbum werkt Adje samen met onder meer Beenie man, Hef & Crooks, Akwasi, Jayh, Big2 (The Opposites), Mocro Maniac, Willie Wartaal en Faberyayo (De Jeugd van Tegenwoordig). Kortom, de altijd strak flowende Adje Donnie komt beslagen ten ijs en is klaar om te knallen! www.adjedonnie.com. 19:30 zaal open

Welcome Back-avond in De Melkweg voor vrijgekomen Adje. Rapper Adje komt op vrije voeten en dat wordt gevierd. Op 30 mei vult hij een avond in de Melkweg, samen met Jayh, Hef & Crooks, Deux Deux, Nick James, Pasquinel.. Listen to Gangsta by Adje Feat. Hef, MocroManiac & Crooks, 10,092 Shazams Dat is het verhaal van Vossig, het debuutalbum van Adje. Op het album wordt hij bijgestaan door de succesvolle hit-producer Reverse met wie hij twee jaar werkte aan een unieke nieuwe sound. Op Vossig werkt Adje samen met onder meer Beenie man, Hef & Crooks, Akwasi, Jayh, Big2 (The Opposites), Mocro Maniac, Willie Wartaal en Faberyayo (De Jeugd van Tegenwoordig) Muziekcentrum Trix gaat een eerste keer helemaal FADED voor de cd-voorstelling van Freddy & Bundy! Het is nu vijf jaar geleden dat Crooks door zijn oudere broers Hef en Adje werd aangedragen bij de befaamde ' 101barz sessie ' als de grote belofte. Twee miljoen views verder hebben zowel Crooks als Hef op succesvolle wijze albums uitgebracht (Hef's ' Papierwerk ' stond een week op nummer 1 in.

Adje was laatst te gast bij FIRST waar hij door o.a. Youstoub werd geïnterviewd. Hij vertelt over zijn tijd in de gevangenis, zijn band met zijn broers Hef & Crooks, en deelt dat hij binnenkort vader gaat worden. Total 3 Shares Share 3 Tweet 0 Pin it 0 Share Adje is een rapper waarvan de echte naam Julmar Simons is. Hij werd geboren in Amsterdam en groeide op in de Amsterdamse Bijlmer. De rapper is de oudere halfbroer van de rappers Hef en Crooks. Leeftijd, afkomst en familie. Julmar Simons, beter bekend onder zijn artiestennamen Adje, Adjedonnie of A'donis, werd geboren op 2 oktober 1982 in.

Gisteren, was Sloddervos Adje te gast in de radioshow 'Wat Anders' van Venz en Jiggy Dje en liet daar twee exclusieve tracks horen van zijn door Reverse geproduceerde album 'Vossig', dat vanaf aanstaande vrijdag (25 okt.) in de winkels zal liggen. Beluister de tracks Beloofd en Gangsta met Hef, Crooks en Mocro Maniac hieronder Ten slotte loopt Adje met het plan rond om samen met zijn halfbroertjes Hef en Crooks 'Boyz In Da Hood deel 2' te gaan maken. Ik heb lange tijd een droom gehad,' vertelt Adje. 'Ik zou samen met mijn broertjes door het hele land in uitverkochte zalen gaan spelen. Toen Hef en Crooks uit Streetknowledge stapten zag ik die droom uiteen.

Adje in Real Talk over opgroeien in de Bijlmer en zijn

Crooks: Hoogvliets Finest - 2Doc

 1. In dat zelfde jaar bracht hij zijn mixtape 'Boyz in de Hood' uit samen met zijn halfbroers Hef en Crooks. Met prijsproducer Reverse en goede vriend en collega Jayh maakt hij de mixtape 'Slordig'. Op 'Slordig' is de hit 'Fock Wachten' te vinden (2010). Tijdens de 'Slordig' mixtape transformeert Ado'nis naar Adje
 2. Adje (Sloddervos), voorheen Ado'nis Verder brachten hij en zijn halfbroers Hef en Crooks nog de mixtape Boyz in de hood vol. 1 uit waarmee ze Hef en MocroManiac. In hetzelfde jaar trad hij.
 3. Hef & Crooks - Draai Een Jerry | Teksten {Verse 1: Crooks} Yeah Ik was altijd al een stille jongen Ik zag die movement op de straat, zo ben ik slim geworden Kan niet stoppen met die shit ik ben voor dit. Hef & Crooks - Bijna | Teksten {Intro: Hef} Crooks, draai een jonko man Ik begin nuchter te worden in deze motherfucker man Shii, uhh {Verse 1.

Hef is een broer van zowel Crooks als Adje. Popular Hef songs Megasessie - Beats by Esko. 101Barz Op Je Hoede. Josylvio Mandela. SBMG Rotation. Josylvio Merry. Nafthaly. Rapper Crooks presenteert zondag 2 oktober zijn debuutalbum Absentie. Het jongere broertje van Hef en halfbroer Adje (Sloddervosgang) maake de gehele plaat met producer en goede vriend SoundSeduction.Beluister Absentie nu op de Luisterpaal. Ik denk dat ik qua karakter dingen van Hef én van Adje heb, muzikaal ook, Crooks uit Hoogvliet (deelgemeente van Rotterdam) heeft veel respect voor. Dat is het verhaal van 'Crooks: Hoogvliets finest', de nieuwste documentaire van 2Doc. Regisseur Dries Boons maakte een film over de getalenteerde rapper Crooks, die maar in de schaduw blijft staan van zijn broers Hef en Adje. Tien jaar geleden brak hij met een knal door, maar het momentum behield hij niet. Nu wil hij zich opnieuw uitvinden, en. Hiphoppers Crooks, Adonis en Hef willen grootse carrière 1 augustus 2009, 11:19. AMSTERDAM - Adonis, voormalig kortstondig gedetineerde, is nu rapper, zakenman en hoeder van zijn halfbroers, de. Hef - Big Boss: 8: Adje Donnie* - Geen Stress: 9: Hef - Gin N Juice Freestyle: 10: Hef - Sneeuw: 11: Adje Donnie* - Siroj Freestyle: 12: Adje Donnie* - Giving: 13: Hef, Crooks (3), Ado'nis* Featuring Dizzy (9) - Gek Op Ons: 14: Hef - Die Bitch Is Gek: 15: Hef - Die Bitch Is Gek Outro: 16: Adje Donnie* - Op De Pof: 17: Crooks.

Op Vossig werkt Adje samen met onder meer Beenie man, Hef & Crooks, Akwasi, Jayh, Big2 (The Opposites), Mocro Maniac, Willie Wartaal en Faberyayo (De Jeugd van Tegenwoordig). Het artwork van het album is een waar kunstwerk, ontworpen door Mike Frederiqo Afgelopen vrijdag bracht Sloddervos Adje zijn langverwachte debuutalbum 'Vossig' uit, deze is via iTunes of Bol.com te bestellen. Na 'Nikszeggings' brengt hij vandaag de tweede video van het album uit genaamd 'Gangsta'. Op de track wordt hij bijgestaan door Mocro Maniac en zijn broertjes Hef en Crooks. De productie is geleverd door Reverse, die overigens alle beats voor het album. Adje - Gangsta ft Hef, Crooks & Mocro Maniac (EXCLUSIVE) Ster advertentie. Ster advertentie. Lees ook. FunX. Nochtli over eenzaamheid op sociale media: Ik herkende mij niet in wat ik online zag.

Hef Adje Crooks Familie Boven Zaken - Metacaf

 1. utenlang moeiteloos met flows en bars smijt
 2. Hef - Freddy & Bundy album. 1 Begraaf Me Als Een G. 2 HVT. 3 Bijna. 4 Wanneer Het Goed Gaat. 5 Puf (ft. Adje) 6 Draai Een Jerry. 7 Jerry Pauze (Skit) 8 Dikke Dikke
 3. Adje ft. Mocro Maniac, Hef & Crooks - Gangsta 06. Adje ft. Willem - Hoe Laat 07. Adje - Hele Meneer 08. Adje ft. Akwasi - B.A.M 09. Adje - Ik Ben Je Homey 10. Adje - In De Bus 11. Adje - Liever Alleen 12. Adje ft. Beenie Man - Never Stop 13. Adje ft. Reverse - Hoor Ze Nie
 4. g geven voor social media cookies. Ster advertentie. Tags. adje hef Sevn Alias Jonna Fraser. Ster advertentie. Lees ook.

101Barz (Ft. Adje, Crooks (NLD), Esko, Hef, Jonna Fraser ..

Adje - Gangsta ft Hef, Crooks, Mocromaniac Kern Koppen - Craquele ft Typhoon Freddy & Bundy - Dikke Dikke D.Lipps - Cheese Freddy & Bundy - Begraaf Me Als Een G (Exclusive Crooks (2) Hef. 2010 - 2013 Vanaf 2010 brengt hij tracks uit onder de naam Adje geproduceerd door Reverse. Adje verschijnt als gastrapper bij diverse tracks, maar een eigen album blijft uit. Wel verschijnen er mixtapes, losse tracks en video's van hem en zijn Sloddervosgang In deze aflevering heeft Hef z'n broertje Crooks en grote broer Adje uitgenodigd om te praten met nieuw talent Oomto en de grondleggers van de Nederlandse hiphop Rocks en RBDJan. Zoals altijd gaan de gesprekken alle kanten op. Hef vertelt hoe hij en Adje elkaar als kind plotseling tegenkwamen na elkaar jaren niet gezien te hebben Beste cd dat Hef ooit heeft uitgebracht. ze komen hier allebei zo hard. Ik kende Crooks niet echt en vond hem nooit zo goed maar nu, hij doet het best goed. Er staan veel goeie nummers op met als hoogtepunt Puff. ze flowen zo lekker op dat nummer.Er staan ook paar missers op zoals Denk dat ik rijk word en Controle. Mijn cijfer een 3. Rook. Als je denkt aan Hef, denk je aan slippers, het woord 'vies', Hoogvliet en natuurlijk zijn broers Crooks en Adje. Maar wat écht bij Hef hoort, is rook: van rookworst, zijn jonko en het vuur.

Hef (rapper) - Wikipedi

Gangsta Ft. Mocro Maniac, Hef & Crooks Adje. Gangsta (feat. Hef, Mocro Maniac & Crooks) Adje. Hele meneer Adje. I Don't Wanna Adje. Maradona (feat. Josylvio) Adje. Gooi Wat Adje. Taa Tata Taa Tata Tatata Adje. Dit Liedje Adje. Je Weet Ik Ben Een Slodder (Instrumental Version) Adje. Bijna Daar Adje. Picture Me Rolling Adje Rapping in Dutch, Adje was inspired to rap by Flex, the older brother of rapper and THC member RB Djan. In 2008 he released his first mixtape Who The Fuck Is Ado'nis opening for De Jeugd Van Tegenwoordig as a result. Around the same time his half brothers Hef and Crooks began to make a name for themselves on the Dutch hip-hop scene as well Adje / Jayh / Hef & Crooks / Deux Deux / Nick James / Pasquinel / Drivah. De afgelopen maanden zat Adje vast, maar hij heeft niet stil gezeten en bracht ondertussen nieuwe tracks uit zoals 'Remember My Name'. Ook werkte hij aan een theatervoorstelling en een film

Crooks (rapper) - Wikipedi

Rookworst de Podcast nummer 9 alweer. In deze aflevering heeft Hef z'n broertje Crooks en grote broer Adje uitgenodigd om te praten met nieuw talent Oomto en de grondleggers van de Nederlandse hiphop Rocks en RBDJan. Zoals altijd gaan de gesprekken alle kanten op. Hef vertelt hoe hij en Adje elkaar More posts from the DutchHipHop community. Aanstaande woensdag 26 mei om 20.30 op NPO3 15 jaar 101Barz vanuit het Carré met het legendarische Metropole Orkest. Verschillende sessies, waaronder Winne, Feis, Kevin, Fresku, Broederliefde, Hef, Crooks en Adje, in een orkestraal jasje

Hef, Adje, Crooks - 101Barz 2018 - Megasessie Beats by

Download: Crooks - Absentie. Na de track 'Sorry' en de videos 'Voel me vies' en 'C.R.O.O.K.S.' staat de jongste uit de familie Frans klaar voor zijn solo debuut. Vanaf vandaag is het debuutalbum 'Absentie' van Crooks hier bij ons te downloaden. Crooks maakte naast zijn broers Adjedonnie en Hef furore met het collectief 'Boyz. HEF EN CROOKS De andere vrouw van zijn vader is de moeder van Adje's broers Hef en Crooks. Hun vader nam Hef wel eens mee naar Amsterdam en liet hem dan bij Adje achter. De twee waren meteen close. Adje: Ik herinner me dat ik me er echt op verheugde op het zien van me broertje, want ik was alleen thuis Het 10-jarig bestaan van Puna.nl. Ronnie Flex / Great minds / Hef / Rotterdam Airlines / Adje / Cho / SBMG / Bokoesam / Lijpe And Many More.. Broederliefde / Ronnie Flex / Great Minds / Zwart Licht / Adje / Cho / Donnie / Crooks / Yung Internet / Def Major / And many more. Hef, Adje, Crooks - 101Barz 2018 - Megasessie Beats by . In oktober 2018 verscheen Jef Aerts' nieuwste roman, De blauwe vleugels, over twee bijzondere broers en een kraanvogel. In juni 2019 werd het boek bekroond met een Zilveren Griffel. Jef Aerts woont met zijn vrouw en drie kinderen op een kleine boerderij met een heleboel dieren Hef (echte naam: Julliard Frans) is Rotterdammer van Antilliaanse afkomst die sinds 2008 furore maakt met straatraps over het leven in de Rotterdamse deelgemeente Hoogvliet. Zijn stoere taal wordt begeleid door laidback beats. Hefs debuutalbum Hefvermogen verschijnt eind 2009 als mixtape en wordt in voorjaar 2010 in uitgebreidere versie uitgebracht door het label Noah\'s Ark van Jiggy Djé

Het album Vossig van rapper Adje is uitgekomen op 9 juli 2021. In totaal staan er 15 tracks op het project. Vossig is één van de 4 albums die Adje heeft uitgebracht. Bekijk de tracklist en de lyrics van Vossig op Errday Adje - Gangsta ft Hef, Crooks & Mocro Maniac (EXCLUSIVE) Ster advertentie. Ster advertentie. Lees ook. FunX. Supermarktmedewerker Ashley (19): Het voelt nu alsof je ertoe doet FunX. BN'ers. Ook zijn er weer de logische, terugkerende featurings van Crooks, Murda Turk, Adje, Opposites en Sjaak, een van de meest onwaarschijnlijke figuren in de scene. Gelukkig doet Hef het op het merendeel van de tracks solo want uitgezonderd Adje en Murda Turk voegt niemand iets extra´s toe Op Vossig werkt Adje samen met onder meer Beenie Man, Hef & Crooks, Akwasi, Jayh, Big2 (The Oppposites), Mocro Maniac, Willie Wartaal en Faberyayo (De Jeugd van Tegenwoordig). Het artwork van het album is een waar kunstwerk, ontworpen door Mike Frederiqo Writers Adje, Crooks (NLD), Diggy Dex & 4 more. Background Vocals Quessswho. More Hef albums Rook. Tranen. Show all albums by Hef Home. H. Hef. 13. About Genius Contributor Guidelines Press.

Vincent Patty (Amersfoort, 26 januari 1981) is een Nederlandse directeur van twee platenlabels en als rapper bekend onder de naam Jiggy Djé.. Sinds oktober 2006 is hij eigenaar van het label Noah's Ark, waar onder andere de rappers Murda, Hef, Kraantje Pappie en SpaceKees tekenden.. Als rapper werkt hij solo en is lid van de rapformaties DAC, Kohfie Konnect en Great Minds Mani (rapper) Abdelilah el Foulani ( Amsterdam, 26 december 1987 ), beter bekend als MocroManiac of Mani, is een Marokkaans - Nederlands rapper. Mani maakte van 2010 tot 2014 deel uit van de Hydroboyz, waarmee hij de clubhit Hindabuilding scoorde. In 2014 ging hij solo verder en bracht in 2018 zijn debuutalbum Maniac uit Crooks: Hoogvliets Finest. 7 maart 2021. De Rotterdamse rapper Crooks is niet bepaald een nieuwkomer in de scene. Hij is het getalenteerde broertje van rappers Hef en Adje en timmert al tien jaar aan de weg. Toch heeft hij het nog nooit echt gemaakt. In 'Crooks: Hoogvliets Finest' wil hij zich heruitvinden via een nieuwe EP Hef's langverwachte album '13' is vandaag uitgekomen! De rapper van Noah's Ark rapper heeft Dio, Diggy Dex, Adje en Crooks verzameld en ook de nieuwe lichting Jonna Fraser, Sevn Alias en James.

De Rotterdamse rapper Crooks is het getalenteerde broertje van rappers Hef en Adje (Adjedonnie) en timmert al tien jaar aan de weg. Toch heeft hij het.. Adje tourt vervolgens door heel Nederland als support act rondom De Jeugd van Tegenwoordig, op verzoek van Willie Wartaal. Rond dezelfde tijd breken ook zijn halfbroers Hef en Crooks door in de Nederlandse hiphopscene. Samen met Reverse blijken Adje en hij het maximale uit elkaar te halen

Adje & Reverse - Beloofd, Hooligan en Gangsta ft. Mocro Maniac, Hef & Crooks Adje, Cho, Dio, Hef & Mocromaniac - Niggas Weten Allang Hef & Crooks - We halen geen bloed onder mekaars nagels vandaan, dat hebben we lang niet gedaan 'Dikke Dikke' is de eerste video afkomstig van het album van Crooks & Hef: 'Freddy & Bundy' het album is nu te bestellen via iTunes. De videoclip is gemaakt door E-Ville Media Group. De track is geproduceerd doo Winne, Hef, Adje, Crooks, Fresku, MocroManiac, Latifah, Josylvio, Kevin, Broederliefde, Eves Laurent, Frenna en Jonna Fraser brengen deze avond samen met het Metropole Orkest, onder leiding van dirigent Phil Meadows, een uur durende ode aan het grootste online hiphop-platform van Nederland Crooks, artiestennaam van Juliandri Frans (Spijkenisse, 22 augustus 1991), is een Nederlands rapper. Zijn debuutsessie bij het BNN-multimediakanaal 101Barz werd bijna twee miljoe

Winne, Hef, Adje, Crooks, Fresku, MocroManiac, Latifah, Josylvio, Kevin, Broederliefde, Eves Laurent, Frenna en Jonna Fraser brengen samen met het Metropole Orkest onder leiding van dirigent Phil Meadows een uur durende ode aan het grootste online hiphop-platform van Nederland. ' 101Barz featuring Metropole Orkest' is op woensdag 26 mei om 20. Hef: gastmuzikant Winne: gastmuzikant Jiggy Djé: gastmuzikant Ninthe: gastmuzikant Crooks (2) gastmuzikant Dio: gastmuzikant Wudstik: gastmuzikant Kraantje Pappie: gastmuzikant Leeroy: gastmuzikant SpaceKees: gastmuzikant Adje Juliandri Frans. Profile: Dutch rapper, born 22 August 1991. Brother of Hef and Adje (2) and a member of Team Vieze Dat is het verhaal van Vossig, het debuutalbum van Adje. Op het album wordt hij bijgestaan door de succesvolle hit-­producer Reverse met wie hij twee jaar werkte aan een unieke nieuwe sound. Op Vossig werkt Adje samen met onder meer Beenie man, Hef & Crooks, Akwasi , Jayh, Big2 (The Opposites), Mocro Maniac, Willie Wartaal en Faberyayo ( De Jeugd van Tegenwoordig )

Adje - Gangsta ft. Mocro Maniac, Hef, Crooks - YouTub

 1. Hef is een broer van rappers Crooks en Adje. In 2020 is hij te horen op Hyena's, een samenwerking met Idaly en Kevin. Dat tweetal is ook te horen op Bagage dat in december de populairste track van het album Rook blijkt te zijn. Top 40-hits. Geen. Overige nummers. Audio. Jaar. Bagage. Hef feat. Idaly & Kevin. 2020.
 2. ''101 Barz Zomersessie 2013'' Crooks & Hef, Freddy en Bundy.#Crooks #101Barz2013 #Onofficiee
 3. Adje / Jayh / Hef & Crooks / Deux Deux / Nick James / Pasquinel / Drivah Recently Adje was locked up but he never stopped working on his craft. During his jail time he has released various new tracks like Remember my name and he started working on a theatre production and a movie which are both currently in the works
 4. Vanuit het niets plaatst Hef Bundy zojuist drie nieuwe tracks op zijn nieuwe Soundcloud pagina. Het betreft hier de tracks Okee, Maak meer stappen en Miljoen. Op de track 'Maak meer stappen' wordt hij geassisteerd door zijn twee broers Crooks en Adje, die waarschijnlijk uit de tijd van Boyz in de Hood stamt
 5. Winne, Hef, Adje, Crooks, Fresku, MocroManiac, Latifah, Josylvio, Kevin, Broederliefde, Eves Laurent, Frenna en Jonna Fraser in concert samen met het Metropole Orkest. Onder leiding van dirigent Phil Meadows brengen het orkest en de Nederlandse hiphop artiesten een ode aan hiphop-platform 101Barz. 101Barz featuring Metropole Orkest is vanavond - woensdag 26 mei - om 20.30 uur te kijken bij.
 6. Hef sluit zich aan bij de jongens op het portiek, voor een dichte deur. Een aantal van hen kwamen we eerder al tegen, waaronder broertje Crooks, die inmiddels aan het bier zit. De deur gaat open en een tengere man van een eind in de veertig doet open. Hef krijgt koud bier in ruil voor een paar euro. Hier chillen we elke dag, zegt Hef
 7. Hij is al sinds 2008 actief in de Nederlandse rapscene en heeft al 10 Albums uitgebracht. Ook heeft Hef al drie State Awards op z'n naam staan. Hij rapt vooral over dingen zoals geld, wiet en vrouwen. Ook zijn belevenis van de tijd dat hij in Hoogvliet woonde komt vaak terug in z'n nummers. Hef is een broer van zowel Crooks als Adje

Listen to Gangsta (feat. Mocro Maniac, Hef & Crooks) on Spotify. Adje · Song · 2013 9: ep. 9 hef, adje, crooks, oomto, rocks & rbdjan Rookworst de Podcast nummer 9 alweer. In deze aflevering heeft Hef z'n broertje Crooks en grote broer Adje uitgenodigd om te praten met nieuw talent Oomto en de grondleggers van de Nederlandse hiphop Rocks en RBDJan DWDD Studiosessie - Keizer, D-Double, Hef, Josylvio, Sevn Alias & Esko. Studiosessie 234 - RSG Studiosessie 233 - Dopebwoy Studiosessie 232 - Frenna Studiosessie 231 - Adje Studiosessie 230 - Soufiane Eddyani Studiosessie 229 - ANBU NEVLO Studiosessie 228 - Luigi Studiosessie 227 - ROLLÀN Studiosessie 226 - Ch His brother Adje brought him to the Studio, and Hef has since recorded countless songs rapping in Dutch. He is the brother of both Adje (2) and Crooks (3). Sites: hefbundy.nl, Twitter, MySpace, hefvermogen.hyves.nl. Aliases: Julliard Frans [a524112] Artist. Dit jaar viert Puna.nl zijn 10e verjaardag, een mooie prestatie voor wat ooit klein begon en is uitgegroeid tot veel meer dan gewoon een website over Nederlandse hiphop! Zo zaten ze er bovenop toen Ronnie Flex in 2011 net begon, in 2008 toen Hef net Puur uitgebracht had en toen Adje nog Ado'Nis was. Een goed excuus dus voor een dik feest: samen met MOJO en Melkweg heeft het platform je.

Hef - Echte Naam, Leeftijd, Afkomst, Woonplaats en Broer

Samenwerking tussen Hef de Antwerpse producer BMP$ online in album , audio , nieuws , single , video getagd met Antwerpen , Belgie , BMP$ , Crooks , Hef , Nederland , Noah's Ar Crooks & Hef. Hood Anthem. Shadow Crooks. Op en Neer. Two Crooks & F1rstman. Op En Neer (prod. Dopebwoy) Two Crooks _ F1rstman. The Song of Songs. Richard Crooks. Familie Boven Zaken. Adje Hef Crooks. Here Tonight feat. AXYL. Wildcrow, Colin Crooks Ft. AXYL. Now She See Me. Jairzinho & Two Crooks Ft. Sevn Alias. Live The Night Away feat. George. Het album 13 van rapper Hef is uitgekomen op 18 december 2015. In totaal staan er 13 tracks op het project. 13 is één van de 10 albums die Hef heeft uitgebracht. Bekijk de tracklist en de lyrics van 13 op Errday

Adje & Reverse - Beloofd, Hooligan en Gangsta ft

Adje (rapper) - Wikipedi

Hef Wiki/Profile Name/Famous as Hef Occupation Rapper Born Rotterdam Country/Nationality Kingdom of the Netherlands Birthday March 18, 1987 Horoscope Pisces Age 32 years old Other Name Hef, Hef Net Worth, Biography, Age, Height, body measurements, family, career, Income, Cars, Lifestyles & many more details. Let's check, How Rich is Hef in 2020-2021 Adje is een Nederlandse rapper, die wordt geboren als Julmar Simons (1982). In 2003 brengt de Amsterdammer zijn debuutalbum Vossig uit, met daarop Nederlandstalige rapsongs. De plaat wordt geproduceerd door producer Sergio van Gonter alias Reverse, die ook werkte met Dio en The Opposites. Aan Vossig werken vele bekende Nederlandse rappers mee zoals Willie Wartaal (De Jeugd van Tegenwoordig) en.

Adje, Crooks, Oomto, Rocks & RBDJan schuiven aan in

 1. Hef rapper. Julliard Frans (born March 18, 1987), known professionally as Hef, is a Dutch rapper.. Career. Julliard Frans was born in Rotterdam and is of Curaçaoan descent. He is a brother of fellow rappers Adje and Crooks. He grew up in the borough Hoogvliet in Rotterdam, which he considered a problem neighbourhood
 2. Door klaask op 31 maart 2015 - 13:40 Rapper Adje komt op vrije voeten en dat wordt gevierd. Op 30 mei vult hij een avond in de Melkweg, samen met Jayh, Hef & Crooks, Deux Deux, Nick James.
 3. Luister naar 5 Gram van Hef Feat. Feis, 491 Shazams
 4. Vies Vies . 3 Tracks. 6070 Followers. Stream Tracks and Playlists from Hef Bundy on your desktop or mobile device
 5. Video: Hef, Adje & Crooks - Familie Boven Zaken (Prod
 6. Adonis, Hef & Crooks Throwback Sessie 101Barz - YouTub
 7. Adje, MocroManiac, Hef & Crooks - Gangsta Lyrics Musixmatc
Adje FtHef - Papierwerk Lyrics and Tracklist | Genius#team vieze on TumblrCrooks kruipt uit de schaduw van zijn broers met nieuwe